Nim zjemy planetę. Ryżowy zin kucharski

Interesujesz się wpływem diety na środowisko naturalne? Masz w głowie masę pomysłów na dania z lokalnych, sezonowych i przyjaznych środowisku naturalnemu składników?  Chcesz dołączyć Masz już 15 lat, lecz nie więcej niż 35?

Napisz nam o swoich pomysłach kulinarnych i uzasadnij, dlaczego proponowane przez Ciebie przepisy są przyjazne dla klimatu i planety?  Wśród nadesłanych propozycji wybierzemy 11 osób, które zaprosimy na warsztaty
z tworzenia zina techniką RISO odbywające się w dniach 08.05 i 09.05.2021 w Krakowie.

Masz czas do 30 kwietnia (piątek) aby wypełnić formularz zgłoszeniowy.

Powodzenia!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Kampania Nasza żywność. Nasza przyszłość, w ramach której organizujemy warsztaty, ma na celu zmobilizowanie młodzieży do świadomej konsumpcji i aktywnego wspierania działań na rzecz zrównoważonych łańcuchów dostaw żywności, uczciwych stosunków handlowych, poszanowania praw człowieka i praw pracowniczych oraz zrównoważonego rozwoju. Kampania jest współfinansowana ze środków Unii Europejskiej.

 

 

 

zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania i żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest Fundacja Kupuj Odpowiedzialnie. Więcej informacji: https://www.ekonsument.pl/politykaprywatnosci.

Fundacja Kupuj Odpowiedzialnie
ul. Sławkowska 12, 31-014 Kraków
tel.: +48 604 478 418
e-mail: info@ekonsument.pl